ECONOMIA a.s. | Freemail

Kontaktujte nás

Upozornění na nový e-mail

Nechte se upozorňovat na nově příchozí poštu pomocí SMS přímo na svůj mobilní telefon a už vám nikdy neunikne žádná důležitá zpráva. Poskytované upozornění nabízejí jednotliví mobilní operátoři zdarma.

Ve své schránce tuto možnost naleznete v sekci Nastavení / Schránky / Upozornění.


1. krok

V nastavení Upozornění na mobil vyberte způsob, jakým se vám budou hlásit nově příchozí emaily v SMS. Na výběr je možnost „pošli začátek na mobil“ a možnost „upozorni na mobil“. Pro lepší využitelnost funkce doporučujeme zvolit první možnost.

2. krok

U zvolené možnosti upozornění vepište vaše mobilní číslo mobilu ve tvaru +420xyxyxyxyx a zároveň v rozklikávacím poli vyberte parametr „@sms.cz.o2.com“. Kliknutím na tlačítko „Vložit“ aktivujete funkci.

V případě nefunkčnosti příchozích SMS se prosím obraťte na zákaznickou linku společnosti O2 - Telefónica +420 800 123 456.

Službu SMS e-mail k 30. listopadu 2022 s ohledem na její nízké využití mobilní operátor Vodafone ruší. Nové aktivace proto nejsou možné.


Pokud máte v současnosti aktivní upozornění na nový e-mail prostřednictvím SMS v nastavení své e-mailové schránky, mohou Vám začít chodit zprávy s informací o nedoručení e-mailu. V takovém případě stačí v nastavení schránky tuto funkci zrušit (v sekci nastavení - schránky - upozornění).




Hledání podle tématu