Pokud chcete, aby se vámi odeslaná zpráva uložila do složky Odeslaná, klikněte na „Nastavení“, poté zvolte záložku „Personalizace“ a v položce „Prostředí a práce se zprávami“ zaškrtněte „Uchovávat odeslané zprávy“ na „ano“. Změnu nastavení potvrďte kliknutím na tlačítko „Uložit nastavení“ a všechny vámi odesílané zprávy se již budou ukládat do složky Odeslaná.