V pravém horním rohu klikněte na ikonu „Další akce“ . Zvolte „Nastavení“.

Nalezněte odstavec „Vymazat údaje o procházení“, v kterém „Zvolte, co chcete vymazat“.

V nabídce zvolte soubory ke smazání. Poté vše potvrďte tlačítkem „Vymazat“.

 

 

Nyní prohlížeč zavřete (případně i ostatní otevřená okna prohlížeče) a znovu jej spusťte.

 

TipPro přímý přístup je možné využít při zapnutém prohlížeči klávesové zkratky „ctrl + shift + delete“.