ECONOMIA a.s. | Freemail

Kontaktujte nás

Informace o novém antispamovém řešení


Vážení uživatelé,

věnujte prosím následujícímu textu zvýšenou pozornost, jedná se o oficiální vyjádření technické podpory e-mailových služeb Centrum.cz, Atlas.cz a Volny.cz. 

V posledních měsících se potýkáme s nárůstem spamových vln na naše e-mailové schránky.

Z důvodu zlepšení této situace jsme se rozhodli od začátku února přejít na nové antispamové řešení od firmy CISCO. Správné nastavení a konfigurace takové technologie je však náročný proces a může dojít k dočasnému zhoršení služby, za což se velice omlouváme.

Celý náš IT tým usilovně pracuje společně s dodavatelem CISCO na co nejrychlejší nápravě. Prosíme vás o trpělivost a pochopení. Můžete nám pomoci s vylepšením služby tím, že používáte tlačítko "Nahlásit spam". Nejdříve si ale zkontrolujte, zda se nejedná o newsletter, z kterého se lze odhlásit tlačítkem na konci e-mailu - takový e-mail není SPAM.

Zároveň v žádném případě nereagujte na e-maily, které se vydávají za oficiální sdělení a vyzývají k zadání hesla, aktualizaci účtu či varují před zrušením schránky. Jedná se o podvodný SPAM, ve kterém neklikejte na žádné odkazy, a který můžete smazat.

Více informacích o podvodných e-mailech naleznete v článku zde.

Děkujeme za pochopení.

Produktový tým e-mailových služeb Centrum.cz, Atlas.cz a Volny.cz

Hledání podle tématu